';
Ajakfeltöltés

Az ajak feltöltésével a szép alakú kisebb ajkakat tehetjük teltebbé,ill. korrigálhatjuk az esetleges aszimmetriákat. A modern korral a mobiltelefon használatával,az elterjedt szelfizéssel a hölgyek egyre gyakrabban látják saját szájukat,és szembesülhetnek a kijavítandó elváltozásokkal. Sok plasztikai sebész ezzel magyarázza egyre többen kérik ezt a beavatkozást napjainkban.
A női ajak a nőiesség és a nemiség szimbóluma,és a hölgyek ezt mindig szerették kihangsúlyozni.

Az Iris medical studióban előzetes ingyenes orvosi konzultációt követően megbízható svájci minőségű felszívódó hialuronsavval végezzük a beavatkozást. Az előzetes konzultáció során kerülnek megbeszélésre a beteg elvárásai ill.a várható eredmény bemutatása. Első alkalommal általában csak egy előretöltött kiszerelésű 1 ml töltőanyagot tartalmazó készítményt használunk fel. Ezután a hölgyek kellően teltnek,és nőiesnek érzik ajkukat. Amennyiben még hangsúlyosabbá szeretnék tenni a kezelt területet ,akkor a rátöltést csak pár hét múlva ajánljuk elvégezni.

A szépészeti beavatkozásaink során nem használunk nem felszívódó töltőanyagokat(folyékony szilikon) Az ajak feltöltését/ ajak kontúr majd az ajak volumen feltöltését/ a fogászatban alkalmazott
érzéstelenítési módszerrel (Ultracain inj) kezdjük, majd ezt követően már fájdalommentesen végezzük el -félig ülő helyzetben-a 30-50 percig tartó szépészeti beavatkozást.

A kezelést követően kezelt terület duzzanata miatt jegelés javasolt pár napig, illetve kerülendő a masszírozás, a kozmetikai kezelések végzése, az intenzív napozás,szolárium használata sem ajánlott
ezen időszakban.

Várjuk kedves vendégeinket!

Érdekel a kezelésünk?
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

*

*

*