';
Biolifting arcfiatalítás

A Biolifting egy olyan komplex bőrfiatalító szépészeti eljárás,amellyel a már a húszas éveinktől elkezdődő bőröregedési folyamatot lassíthatjuk le.

Természetes –orvosi kollagént –tartalmazó anyagokat az arc akupunktúrás pontjaiba juttatjuk be egy vékony tű segítségével. A biolifting kezelés során a hatóanyag közvetlenül a kötőszövetbe kerül- nem mint a kozmetikai cégek bőrre kent krémjei –ahol megfelelő mélységben elindíthatják a szervezet önszabályozó működéseit.

A kollagén termelődés stimulálásával a bőr tónusa folyamatosan javul,a ráncok csökkennek, és az eredmény hosszútávon is megmarad .A hatás ugyanis nemcsak egy ráncra,hanem az arc egészére kiterjed. A változás már az első alkalom után érezhető,de tartós hatás eléréséhez kúraszerű kezelés ajánlott.

A kezeléseket havonta javasolják elvégeztetni/5-10 alkalommal,/ majd félévente egy-egy emlékeztető ,frissítő beavatkozás ajánlott.

Előzetes felszínes érzéstelenítést követően md-orvosi kollagén ampullák felhasználásával 10-15 perc alatt elvégezhető a beavatkozás.

Alkalmazható magában is ill kiegészitó therápiaként más szépészeti beavatkozásokkal is.

Ár: 30 000-60 0000 Ft /db

A ránc mélységtől,anyag minőségtől függően
Ingyenes orvosi konzultáció

Érdekel a kezelésünk?
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

*

*

*