';
Bioszálas bőrfeszesítés

A bioszálas bőrfeszesítés/FTC , Fine Thread Contour / során felszívódó sebészi szálakat juttatunk előzetes felszíni érzéstelenítés után az arcbőr mélyebb rétegeibe. A fonál a felszívódása közben aktiválja a bőr regeneratív folyamatait a kollagén újtermelődését indítja el. Az évek múlásával ugyanis csökken bőrünk hidratáltsága,víztartalma,-hialuronsav,kollagén tartalma. Ezen öregedési folyamatokat fokozhatják,ronthatják többek között az alábbi tényezők: a szolárium túlzott használata,a stressz,a dohányzás,a tartós napozás, a kevés alvás,az egészségtelen táplálkozás.

A bioszálas bőrfeszesítés egy elterjedt,eredményesen használható bőrfiatalító eljárás, amely a petyhüdt,tónusát veszett bőrt tesszük feszesebbé,fiatalosabbá. A szálak típusuk alapján lehetnek egyenesek/mono/,csavartak/screw/,dupla szálú /twin/ vagy akár fogazottak/cog/.

Az előzetes ingyenes orvosi konzultációt követően választjuk ki a megfelelő,a kezelés során alkalmazott szál típust. Lehet kombinálni a többi szépészeti kezelési móddal / botox,hialuronsavas feltöltés/is.

A kezelés során helyi érzéstelenítésben vékony tűk segítségével juttatjuk az arc szövetei közé a fonalakat-amelyek felszívódásukig ( 7-10 hónap) fejtik ki bőrmegújító hatásukat. Több szál behelyezése látványosabb eredményt okoz.

Mellékhatásként a tűk lefutása mentén jelentkező bevérzésekkel lehet számolnunk- ezért kezelés előtt a vérzékenységet okozó gyógyszereket,készítményeket pár napig ne szedje be a páciens –továbbá a kezelés után a hajlongás,a sportolás pár napig kerülendő.
De nem mindenkinek javasolt ez a szépészeti módszer.

Nem ajánljuk a kezelést a heggel gyógyuló-keloid hajlamú pácienseinknek ,a véralvadási gyógyszert rendszeresen szedő betegeknek ill az” agyon szoláriumozott „ bőrű pácienseknek sem(utóbbi esetben nem várható jelentős javulás a kezelés után).

Ár: Bioszál 2000 Ft / db

Érdekel a kezelésünk?
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

*

*

*