';
GUNA

A kollagén a szervezetünk egyik fontos természetes fehérjéje, ami biztosítja szövetek, szervek rugalmasságát. A porcok közel 70%-át kollagén alkotja. Ízületi gyulladások esetén kollagén hiány jelentkezik a szervezetben, ami meggyengíti a porcokat, ízületeket. A fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő GUNA orvosi kollagén terápia ötvözi a több ezer éves keleti gyógymódokat és a legmodernebb molekuláris biológiai kutatás eredményeit. A kezelés során a szakorvos vagy az ízületek körül, vagy az akupunktúrás pontokban 2-4 mm mélyre, a bõr alá szúrt injekcióval juttatja a szervezetbe a GUNA MD ampulla természetes hatóanyagát (steril kollagént, vitaminokat, antioxidánsokat és növényi extraktumokat) több pontban elosztva a szükséges mennyiséget.
A hatóanyag segít helyreállítani a szervezet élettani mûködését és jelentõsen enyhíti az ízületi fájdalmat. Az akupunktúrás pontokba adott hatóanyag a kezelés hatékonyságát növeli.

A GUNA terápia során vékony tűvel, legfeljebb 4 mm mélyen a bőr alá szúr az orvos, ami jól tolerálható, csekély fájdalomérzettel jár, szemben a mély szúrású, hagyományos gyulladáscsökkentõ terápiákkal (szteroid, nonszteroid injekciók). Az alkalmazott hatóanyag nem tartalmaz sem szteroidot, sem nonszteroidot, ezért a szervezet számára káros mellékhatásokkal nem kell számolni.

Váll, térd, könyök, derék, csípõ és egyéb ízületi panaszok hatékony megszüntetése

– A GUNA terápia elõsegíti az ízületi stabilitás normalizációját és a kollagén szerkezetek regenerációjat;
– Javítja a szövetek vérátáramlását, nyirokkeringését és a szöveti méregtelenítést;
– Megállítja a sérülés és a gyulladás által kiváltott negatív élettani spirál tovább gyűrűzését, így nem csak a tünetet szünteti meg, hanem alapjaiban kezeli a fájdalmat kiváltó folyamatot.

Gyógyszerektől a mellékhatásoktól mentes kezelés

Ár: 30 000-60 0000 Ft /db

A ránc mélységtől,anyag minőségtől függően
Ingyenes orvosi konzultáció

woman-3134390_1920

Érdekel a kezelésünk?
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

*

*

*