';
Hialuronsavas Ráncfeltöltés

Az öregedés természetes velejárói a kialakult ráncaink. Az idő előrehaladásával csökkent a bőr hidratáltsága,a bőrünk szárazabbá,rugalmatlanabbá válik,csökken a bőr hialuronsav tartalma. Kétfajta típusát különböztetjük meg ráncainknak. A gravitáció okozta statikus ráncokat eredményesen lehet kezelni hialuronsavas töltőanyagokkal, a mimikai ráncokat pedig botox kezeléssel lehet eltüntetni.

A hialuronsavas ráncfeltöltést előzetes ingyenes orvosi konzultáció előzi meg,ekkor tisztázásra kerülnek  az elvárások,a beavatkozás várható eredményei,és az esetleges mellékhatások.

A beavatkozásoknál elsősorban a megbízható svájci Teosyal termékeit használjuk./Svájci innovátió a ráncok ellen/

A kezelés előzetes felszíni érzéstelenítés után félig ülő helyzetben történik. A beavatkozás 30-50 percet vesz igénybe. A ráncfeltöltéshez használt anyagot előretöltött fecskendővel ,nagyon vékony tűvel végezzük. Előzetes kérjük a páciens hogy nagyobb vérzést okozható gyógyszert,készítményt ne vegyen be pár napig(vérhigító,aspirin).A beavatkozás után azonnal látható a kívánt hatás ,ill szükség esetén pár hét elmúltával –ennyi kell a végleges hatás láthatóvá válásához-a ráncra rátölthetünk még újabb adag töltőanyagot kérésre.

Közvetlenül a kezelés után kerüljük a hajlongást, az aktív tornát pár napig. Szolárium ,intenzív napozás ,szauna pár hétig még nem ajánlott.

Ellenjavallatot jelent a kezelésre : túlérzékenység a hialuronsavra ,terhesség és szoptatás,hypertophia és keloid hajlam,fennálló aktív gyulladásos bőrbetegség, autoimmun betegség.

Kozmetológiai kezelések(dermabrasió,hámlasztás,laseres kezelés csak a hialuronsavas kezelés után min két héttel javasolt.

Lehetséges mellékhatás lehet a bőrpír,oedema,bevérzés a beszúrási pontokon.

A kezelés 6-8 hónapig biztosít természetes hatást, utána a beadott anyag fokozatosan lebomlik,és a kezelés ismételhető.

Ár: 30 000-60 0000 Ft /db

A ránc mélységtől,anyag minőségtől függően
Ingyenes orvosi konzultáció

beauty-3063761_1920

Érdekel a kezelésünk?
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

*

*

*