';
Hónalj botox kezelés

Az izzadás szervezetünk normális folyamata, akkor beszélünk fokozott izzadásról, ha átlagos hőmérsékleten túl erőteljesen vagy az átlagosnál gyakrabban izzadunk. A fokozott izzadást számos belgyógyászati betegség okozhatja, a pajzsmirigy működési zavara, cukorbetegség, hormonális és idegrendszeri betegségek, ezért a fokozott izzadás hátterét mindig tisztázni kell.

A fokozott izzadást provokálhatja érzelmi stressz, alkohol, kávé, erős fűszeres ételek fogyasztása is. A tünetek jelentkezhetnek a tenyereken, talpakon, sokszor a hónaljakban.

A kóros izzadás a pácienseket rendkívüli mértékben zavarhatja, mind a magánéletükben, mind a munkahelyükön, egyértelműen az életminőség romlásaként élhetik meg, a zavaró esztétikai jeleken kívül.

A fokozott izzadás helyi szerekkel átmenetileg csökkenthető inkább kevesebb, mint több sikerrel, a szájon át szedhető gyógyszerek erős mellékhatáaik miatt nem ajánlhatóak.
Kiváló és valós megoldást jelent azonban a fokozott izzadás botox kezelése!

A botox kezelés hatására teljesen vagy igen jelentős mértékben megszűnik az izzadás!

A botox egy fehérje természetű anyag, a Botulinum toxin A típusa, amit egy anaerob baktérium termel. A botox gátolja az ideg-izom közötti ingerület átvitelt, arcfiatalítás, ránctalanítás esetén a botox a mimikai izmok mozgását gyengíti, az izmok nem tudnak összehúzodni, így a botox kezelés hatására a ráncok elsimulnak.

A fokozott izzadás botox kezelésekor a botox az idegvégződés és a verejtékmirigyek közötti ingerület átvitelt gátolja, megakadályozva ezzel a tenyéri, talpi vagy hónalji izzadást. A botox kezelés hatása átmeneti, az idegvégződéseket, verejtékmirigyeket nem károsítja, emiatt a botox kezelés korlátlanul, biztonságosan ismételhető.

A bőrgyógyászati, esztétikai konzultáció során tisztázzuk és szükség esetén kivizsgáltatjuk a fokozott izzadás hátterében állható betegségeket.
Amennyiben a fokozott izzadásnak nincsen gyógyítható oka, elvégezzük a fokozott izzadás hónalji botox kezelését. A bőrgyógyász felvilágosítja a kezelés menetéről, megbeszéljük a részleteket és kialakítjuk az Ön egyéni botox kezelési tervét.

A beavatkozás viszonylag egyszerű és gyors, akár ebédidőben is elvégezhető, a páciens azonnal visszatérhet utána a mindennapi életbe. A bőrt alaposan fertőtlenítjük, nagyon vékony tűvel 12-15 szúrási ponton keresztül injekciózzuk a botoxot a hónalj bőrébe.

A botox kezelés minimális kellemetlenséggel jár, helyi érzéstelenítés nem szükséges. A fokozott izzadás botox kezelése kb. 20 perceS beavatkozás. Mellékhatás ritkán fordul elő, mértéke gyakorlatilag elhanyagolható.
A botox kezelés izzadásgátló hatása általában 8-10 hónapig tart.

A botox kezelés ellenjavallatai fokozott izzadás esetén

A botox kezelést nem alkalma77uk 18 év alatt, 65 felett, ismert botox allergia vagy albumin allergia esetén, bizonyos speciális ideg-izom betegségekben, autoimmun betegségekben, láz esetén. A botox ellenjavallt terhesség és,a szoptatás alatt.

Teendők a fokozott izzadás botox kezelés után

A fokozott izzadás botox kezelése után tilos a kezelt terület masszírozása, a botox kezelést követő 2
napban nem szabad olyan tévékenységeket végezni, amik hőmérséklet emelkedést jelentenek, vagyis
nem szabad szoláriumba, szaunába menni, kerülni kell a napozást, forró fürdőzést.

Ár: 1500 Ft / egység vistabel

Érdekel a kezelésünk?
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

*

*

*